AV Tickets

ALGEMENE VOORWAARDEN JOLLY JUMPER PARTY TICKETS

Bij aankoop van een ticket en/of voucher van de Jolly Jumper Party gaat u  akkoord met volgende verkoopsvoorwaarden.

Artikel 1

Ticketverkopen van de Jolly Jumper Party (hiernaar tickets genoemd)  worden georganiseerd door KLJ Oppuurs, Valk 125, 2890 Sint-Amands. (hierna KLJ genoemd) of door een KLJ aangewezen ticketingpartner.

Artikel 2

KLJ verkoopt tickets via een papieren versie en via e-tickets.
Bij aankoop van e-tickets is er een servicekost van toepassing. Deze servicekost wordt geïnd door de ticketpartner en valt niet onder de verantwoordelijkheid van KLJ.

Artikel 3

Uitsluitend tickets aangekocht in een door KLJ erkend verkooppunt worden als geldig beschouwd en geven recht tot toegang op de Jolly Jumper Party.
Een volledige lijst van erkende verkooppunten kan worden geraadpleegd via www.jollyjumperparty.be/tickets .
KLJ is niet verantwoordelijk voor tickets aangekocht op frauduleuze websites en/of niet erkende verkooppunten en de mogelijke schade die daaruit voort vloeit.

Artikel 4

De Tickets geven recht van toegang tot het fuifterrein van 20u00 tot 3u00 op de dag van het evenement.
Na 03u00 is toegang tot het terrein niet meer mogelijk.

Artikel 5

Een aangekocht Jolly Jumper Party ticket geeft je eenmalig toegang tot het fuifterrein op de toepasselijk datum en uren. Er wordt een BINNEN = BINNEN systeem gehanteerd. Per herhaalde inkom met JJP-bandje betaal je een toeslag van € 5.
Verlies van een JJP Bandje behoort tot de verantwoordelijkheid van de bezoeker. KLJ zal bij verlies van het JJP bandje geen nieuw bandje uitgeven aan de bezoeker in kwestie.

Artikel 6

Aangekochte tickets kunnen niet omgeruild worden. Deze verkoop is definitief.

Artikel 7

Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichtingen dan ook vanwege KLJ

Artikel 8

Aankoopperioden van tickets kunnen ingekort of verlengd worden door KLJ door middel van bekendmaking via de mobile app, via de officiële Facebook-pagina van de Jolly Jumper Party of via www.jollyjumperparty.be

Artikel 9

Deze lijst is niet limitatief en kan zonder voorafgaande waarschuwing worden aangepast.

 

 

Laatste bewerking: Zondag 1 juli 2018