FAQ

Evenement

Nou en of, we beschikken over drie podia, namelijk: de Prairie Mainstage, Saloon en Daltons Stage met elk hun muziekstijl. Kortom, voor ieder wat wils.

Ons terrein is voorzien van een ruim buitenterrein met chill out zone. Je bent in no-time weer gerecupereerd.

Dan moet je eten ! Het wilt nu net lukken dat ons terrein voorzien is van een aantal snackkramen. Smakelijk!

Neen helaas niet, de wetgeving omtrent alcohol verbiedt het schenken van cocktails onder de achttien jaar. Hieronder vindt je nog eens een overzicht van wat wel en niet mag:

  • -16: Geen alcoholische dranken
  • +16: Enkel bier en cava, geen cocktails.
  • +18: Alle alcoholische dranken toegestaan

Nee natuurlijk niet , je brengt op restaurant toch ook niet jouw eigen picknick mand mee.

Op ons terrein is er EHBO post aanwezig van het Rode Kruis. Bij twijfel, aarzel zeker niet hiervan gebruik te maken.

Denk aan jouw eigen veiligheid en gezondheid, maar ook aan die van anderen!

De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, verwondingen of diefstal van en schade aan eigendommen of eventuele zwangerschappen.

Ja, deze oordopjes aangeboden door CM zijn gratis te verkrijgen aan de Bonnetjes in Prairie tent en de Saloon tent alsook aan de Inkom.

Ja, betalen met bancontact is mogelijk bij de bonnetjes in zowel de Prairie als de Saloon tent.

Ja, er is een bewaakte vestiaire aanwezig aan € 1/stuk Met jouw uniek vestiairenummer kan je achteraf jouw kledingstuk/rugzak/handtas weer claimen. Indien je dit bent vergeten af te halen, contacteer ons dan via onze Facebook pagina.

Grote handtassen volgen dezelfde procedure als de rugzakken. Kleine handtassen (voor enkel kleinigheden zoals zakdoekjes of een portemonnee) worden wel getolereerd.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar in de VVK-punten (zie www.jollyjumperparty.be/tickets ), de FB-Pagina of via onze ticketpagina. De meest recente status van onze ticketverkoop kan je nakijken op www.jollyjumperparty.be of op onze FB pagina. Wanneer deze uitverkocht zijn, zal dit ook via deze kanalen worden bekend gemaakt. Tickets zijn de dag zelf verkrijgbaar aan de kassa zolang de voorraad strekt. Check regelmatig de updates

Travel

Ja zeker, je kan kosteloos gebruik maken van een uitgebreide fietsen-en autoparking op nog geen minuut wandelafstand van de inkom. Parkeren is op eigen verantwoordelijk en de organisatie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijk schade.

Scroll to Top